Ontslagen?
Ontslagen?

Ontslagen?

Ben jij een ervaren, hoogopgeleide professional van 50+ die met tegenzin afscheid moet nemen van een baan met veel verantwoordelijkheid? Ben je ontslagen of boventallig verklaard? Hoe dan ook, je staat op een scharnierpunt in je carrière. Van baan veranderen of je baan verliezen, heeft grote impact op je leven, je dagelijkse ritme en wellicht je financiële situatie. Je vraagt je af hoe je weer een passende baan op niveau vindt.

Lichtpuntjes

Heus, er zijn lichtpuntjes! Kom een keer langs voor een kop koffie! Graag leggen wij je uit wat outplacement en loopbaancoaching inhoudt. Waarom het je kan helpen. Wij bekijken graag samen met jou je nieuwe toekomstperspectieven.

Loopbaanbegeleiding voor een duurzame stap in je carrière 

Weggaan is één ding; maar waar naar toe? Jezelf de tijd gunnen om een goede keuze te maken, is voor velen een uitdaging. Onze ervaring is dat juist deze op de toekomstgerichte tijdsinvestering zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Het is tenslotte een investering in jezelf! Goede loopbaanbegeleiding helpt je bij het maken van de juiste keuzes en het zetten van een duurzame stap in je carrière. Een outplacementtraject begeleid je richting een nieuwe baan en nieuwe, passende toekomstperspectieven.