Werkgevers
Werkgevers

Werkgevers

Een reorganisatie brengt meestal roerige tijden met zich mee voor u als werkgever en voor uw werknemers. De Mens Werkt Groep ondersteunt met haar 50+Outplacement Programma (middel)grote organisaties bij impactvolle veranderingen. Wij zijn gespecialiseerd in 50+outplacement, loopbaancoaching en jobrotation. Uw zorg voor goed werkgeverschap, vooral tijdens personele veranderingen bij reorganisatie, staat voor ons centraal in het outplacementtraject.

Gespecialiseerd in 50+outplacement

Met onze 50+ expertise begeleiden wij individuele medewerkers met een maatwerktraject naar een passend vervolg van zijn of haar loopbaan. Daarnaast verzorgen wij groepstrajecten, al dan niet via uw interne mobiliteitscentrum. Ook hier brengen wij onze 50+ kennis en ervaring in én bieden wij maatwerk outplacementprogramma’s aan. De ervaring leert dat 86% van de deelnemers binnen negen maanden een nieuwe stap in hun carrière zet. Die wetenschap geeft een hoop rust.

Persoonlijke en betrokken coaching

Onze betrokken en persoonlijke manier van coachen, onze aandacht voor de persoonlijke wensen en de manier waarop wij perspectieven creëren voor ervaren werknemers, onderscheidt ons van al onze collega-bureaus. De integrale, op ervaren medewerkers afgestemde aanpak resulteert in duurzame vervolgstappen voor onze deelnemers.

Nieuwe of andere baan of zzp-schap

Wij coachen deelnemers van baan-naar-baan of met ons ‘50Payroll Programma’ naar zzp-schap. Via dit unieke outplacementtraject doen deelnemers ervaring op als zzp-er zonder risico’s van het ondernemerschap.

Voordelen De Mens Werkt Groep 50+ Outplacement

✔ 14 jaar ervaring (bijna weg) met (middel)grote reorganisaties door het hele land
✔ Expert op gebied van outplacement van 50+ professionals
✔ Een intensieve, persoonlijke coaching